Ballina
Mirësevini në faqen tone!Themeluar në vitin 1992

Kapaciteti i prodhimit: 4.8 milionë artikuj në vit

Numri total i punëtorëve: 1500

Niveli ynë i kontrollit siguron cilësi duke na lejuar që të përshtasim punën, makinerinë, kohën dhe çdo factor tjetër të prodhimit, bazuar në nevojat e secilit klient.

Ne kemi teknikë në çdo vend, gjë që na mundëson të kontrollojme të gjitha aspektet e prodhimit. Dhe si rezultat i kesaj kemi kornizë kohore të shkurtuar, kosto të minimizuara dhe përpikëri maksimale.
FURNITORI JUAJ MĂ‹ I MIRĂ‹ NGA EVROPA JUG-LINDORE.